idag

så har en ny dag nalkats o den är trist o grå...

hoppas på ett besök från min vän o kollega cissi idag...:)
fick mess av henne igår om att det är den årliga IKEA festen den 5 december o jag är ledig då så då blir det party! party!

ska åka bort på affären en sväng, jens fyller år imorgon så jag ska baka blåbärsbakelser tänkte jag..(hoppas att jag lyckas!!) 

nu är det inte många dagar kvar till min STORA överaskning för jens...längtar att få busa lite!! hi hi  undra om han blir förvånad?!

ringde till jobbet oxå o sa att jag ska jobba till veckan..lillfisen är piggelin nu..det är bara en massa skorpor kvar..o en hel del dessutom.. men de är torra...

har rdrömt konstigt inatt..
drömde att min jobbarkompis o hennes kille låg inne i min säng..o det var inga lakan i den o det kändes superäckligt! så vi skulle bädda om o då for sängarna isär i där kryllade det av småkryp..jag sprang då in i alicias rum o där ligger pappa o mamma o sover..jag väcker pappa o han säger att det är ingen fara..det är bara krypen som kommer efter vattkopporna..ja du vet de är ju sånna som lägger ägg på kroppen så att det blir som små blåser ser kläcks de..

usch!! vart får jag allt ifrån??

ne nu börjar det bli dax för ett besök på affären..katterna har slut på mat..

puss o kram!  //J




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0